Gembly Games lanceert AltijdBingo.nl

Gepubliceerd op 17 april 2012 in Nieuws

“De leukste speelkamers, de gezelligste vrienden.”

Bingobal nummer 1

De populariteit van social gaming onder een brede laag van de bevolking neemt toe. Gembly Games springt daarop in met een nieuwe social game: AltijdBingo.nl, hét bingospel van Nederland. Onder het motto ‘De leukste speelkamers, de gezelligste vrienden’ creeërt Gembly Games met AltijdBingo.nl een nieuwe ontmoetingsplek voor jong en oud. 

 

Bingo in een nieuw online jasje

BingolobbyMet het spel wil Gembly Games Bingo als bewezen concept in een nieuw online jasje steken. ‘AltijdBingo.nl is de gezelligste “hang out” op het internet waar je chat, spelletjes speelt en ook nog kunt winnen. Elke speelkamer bevindt zich op een (exotische) locatie in een café of kroeg. Zo wordt het nog gezelliger om online met je vrienden af te spreken. We hopen dan ook dat AltijdBingo.nl uitgroeit tot hét bingospel van Nederland,’ aldus Wendela van Harreveld, manager van AltijdBingo.nl. Bingo wordt niet gespeeld voor geld maar voor credits (‘Binqs’), die ingewisseld kunnen worden tegen virtuele prijzen.

Op AltijdBingo.nl kun je vier verschillende soorten Bingo krijgen: rij-, kolom-, patroon- en volledige Bingo. Daarnaast maak je kans op de Super Jackpot. Tijdens het spelen verzamel je trofeeën en BingDings (lifestyle items), waarmee je je persoonlijke profielkamer kunt inrichten. Ook kun je je eigen avatar kiezen en pimpen. Dit alles maakt het spel uniek in zijn soort.

 

250 gratis credits voor nieuwe spelers

BingokamerNieuwe spelers krijgen standaard 250 Binqs (credits) om speelkaarten mee te kopen in de diverse speelkamers. Elke dag wordt het tegoed aangevuld tot 50 Binqs. Spelers kunnen kiezen voor handmatig of automatisch afstrepen van de kaarten. Bij automatisch spelen hoef je zelf geen getallen meer af te strepen: dat doet het systeem voor je. Spelers die meer uitdaging zoeken kiezen voor handmatig spelen en strepen de getallen zelf af.

AltijdBingo.nl is ontwikkeld door Gembly Games. Gembly Games is een dochter van Gembly Media Group en maakt onderdeel uit van de Telegraaf Media Group. Gembly Games is een jong gamebedrijf en werkt sinds 2008 aan de ontwikkeling van verschillende spelplatforms, waaronder Zigiz.com en Stratego.com. Kijk voor meer informatie op www.Gemblygames.nl.