Maak kennis met Eva van AltijdBingo.nl

Gepubliceerd op 11 juli 2012 in Help

Wat zou AltijdBingo.nl zijn zonder onze lieftallige Eva? De Bingomoeder die over het bingospel, bingokaarten en binqs waakt, je vragen beantwoordt en problemen probeert op te lossen? Graag presenteren we jullie met dit interview een portret van deze vrouwmoedige Bingogodin.

Vertel eens iets over jezelf, hoe ben je bij Bingo.nl terechtgekomen?

Eva weet raadIk ben begonnen in de mode. Ik ontwierp kleding, die ik verkocht in mijn eigen boetiekje. Toen het crisis werd, liepen de zaken wat terug. Omdat ik veel spelletjes speel ontdekte ik dat er een nieuwe spelletjessite kwam, AltijdBingo.nl. Ik stuurde een open sollicitatie, met het voorstel om de kleding voor de Bingospelers te bedenken. Dat idee werd goed ontvangen, ik ontwierp de hele garderobe voor AltijdBingo.nl. Zo kwam ik ook steeds meer te weten over het nieuwe spel en op een dag werd ik gevraagd om de klantenservice op me te nemen. Ik vind het namelijk erg leuk om mensen te helpen en te adviseren.

Met welke vragen kunnen Bingospelers bij jou terecht?

Eigenlijk met alles wat ze over Bingo willen weten: hoe de binqs worden verdeeld bij  meerdere winnaars, of de winkans groter wordt als spelers meer kaarten kopen, enz. Maar natuurlijk ook met problemen, bijvoorbeeld als het spel vastloopt of een speler zijn wachtwoord is vergeten.

Hoe kunnen we jou bereiken?

Je kunt mij bereiken via het contactformulier. Ik probeer alle mailtjes dezelfde (werk)dag nog te beantwoorden, soms lukt het niet maar binnen 2 werkdagen heb je altijd een reactie!

Misschien nog leuk om te vertellen dat ik ook een column heb in de Bingo Nieuwsbrief: Eva weet raad. Hierin behandel ik elke maand een spelersvraag. Dus heb jij ook een leuke vraag? Stuur mij dan een mailtje ovv ‘Eva weet raad’!

En tot slot: kunnen Bingospelers binnenkort een nieuwe outfit verwachten?

Op mijn bureau liggen allemaal ideeën en ontwerpen, die ik in mijn vrije tijd maak. Ik zou graag verder gaan met het uitwerken daarvan, maar op dit moment hebben de vragen en problemen op AltijdBingo.nl mijn prioriteit. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet!